Drie geweldige functies bij Klarna om op te solliciteren - Silicon Canals (2024)

Klarna is opgericht in 2005 in Stockholm, Zweden met als doel het voor mensen gemakkelijker te maken om online te winkelen. In de afgelopen 15 jaar heeft technologie de wereld om ons heen geëvolueerd, opgewonden en getransformeerd, maar haar missie blijft relevanter dan ooit: betalen zo eenvoudig, veilig en vooral soepel mogelijk maken.

Klarna is nu een van Europa's grootste banken en biedt betalingsoplossingen voor 90 miljoen consumenten bij meer dan 250,000 verkopers in 17 landen. Klarna biedt directe betalingen, opties voor betalen na levering en afbetalingsplannen in een soepele aankoopervaring met één klik waarmee consumenten kunnen betalen wanneer en hoe ze dat willen.

Het bedrijf bevindt zich midden in wat het zijn 'moment' noemt. Klarna zorgt voor een revolutie in winkelen, betalen en bankieren. En de wereld neemt er nota van. Maar het gaat niet gemakkelijk. Ze moeten moedig genoeg zijn om risico's te nemen. Moedig genoeg om te falen. En onredelijk genoeg om alleen het beste te accepteren.

In de jaren sinds de oprichting is Klarna Europa's meest gewaardeerde privébedrijf geworden fintech (en op drie na hoogste wereldwijd). En het laat zijn omzet elk jaar met 40% groeien, waardoor het uitproberen van nieuwe dingen en de vrijheid om te ontdekken niet alleen een realiteit, maar een noodzaak is. Tegenwoordig heeft het meer dan 5,000 werknemers en neemt het meer dan 3,000 mensen per jaar in dienst - en jij zou een van hen kunnen zijn! De kantoren van Klarna zijn verspreid over drie continenten en worden bemand door meer dan 100 nationaliteiten. Hun gedeelde ervaring is er een die zowel divers en collaboratief als impactvol, betrouwbaar en lonend is.

Ben je geïnteresseerd om je aan te sluiten bij de Klarna-rangen? We hebben een aantal belangrijke rollen om nu te ontdekken.

Productmanager lokalisatie handelaar, Parijs

De Productmanager Lokalisatie Verkoper zal Klarna helpen om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de behoeften van lokale verkopers. Je hebt ervaring met gebruikersonderzoek en het communiceren van inzichten naar productontwikkeling teams om product-markt fit te bereiken. Je weet hoe je dingen voor elkaar krijgt en bent sterk in stakeholdermanagement op alle niveaus.

- A message from our partner -

De ideale kandidaat zal het bewustzijn van beide gelukskloven van de handelaar vergroten, waardoor een centraal product mogelijk wordt teams om actie te ondernemen en producten van hoge kwaliteit te leveren. Je begrijpt en analyseert Klarna evenals producten van concurrenten vanuit de lens van zowel consumenten als handelaren. U hebt een diep begrip van de ervaring vanuit het oogpunt van een handelaar nodig om de stem van handelaren in de markt te zijn door een geaggregeerd beeld van productproblemen op te bouwen om trends en patronen te identificeren en proactief te werken om kwaliteitsproblemen aan te pakken.

Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Frans nodig, samen met een BA / BS in computerwetenschappen, wiskunde, statistiek of een gerelateerd veld of gelijkwaardige praktische ervaring. Het vermogen om snel het grote geheel te begrijpen en lokale productvereisten in een wereldwijde en strategische setting te presenteren, zal ook gunstig zijn.

Leveringsmanager leveranciers, Amsterdam

Als Leverancier leveringsmanager, ben je eigenaar van de algehele outsourcingstrategie, zakelijke relatie en budget voor Klarna's uitbestede activiteiten in een specifieke regio. Dit omvat interactie met meerdere BPO's op verschillende rechtenhoring-locaties, evenals Klarna's interne belanghebbenden die een centrale rol spelen in de ondersteuningsoperaties. Het bedrijf is op zoek naar iemand met een passie voor het leiden van klantenserviceprocessen en die binnen BPO's in verschillende regio's heeft gewerkt.

De succesvolle kandidaat heeft een overzicht van Klarna's serviceactiviteiten en het identificeren en ondernemen van uitbestede zakelijke risico's en kansen. Ze houden toezicht op bestaande leveranciersrelaties in verschillende regio's en zijn verantwoordelijk voor en beheren de levering, de naleving van KPI's van leveranciers en reageren indien nodig op afwijkingen. Ze graven in details, identificeren hiaten en kansen in de levering om verandering te stimuleren door grote datasets te analyseren.

Hoe ziet succes eruit? Je denkt, handelt en communiceert helder en zelfverzekerd met team leden en belanghebbenden in het hele bedrijf. Je werkt graag samen met individuele bijdragers, leveranciers en leidinggevenden. Je begrijpt de dynamiek en het belang van verandering en stakeholdermanagement en je hebt het vermogen om anderen te beïnvloeden om de team om zich snel aan te passen aan nieuwe manieren van werken en denken.

Senior productontwerper, Londen

Je maakt deel uit van een van de multidisciplinaire teams die producten en ervaringen bouwen voor klanten om te winkelen, betalen en bankieren met Klarna. Je houdt toezicht op de ontwerpvisie en -uitvoering in een van de probleemruimtes en werkt nauw samen met productmanagers, ingenieurs, ontwerpers, UX-onderzoekers en UX-schrijvers om geweldige klantervaringen te leveren.

Je zal aansturen van het productontwerp proces van ontdekking tot implementatie in een van de probleemgebieden in een van de bedrijfsgebieden van Klarna, terwijl u nauw samenwerkt met productmanagers en ingenieurs in uw team en samenwerken met ontwerpers, UX-onderzoekers, UX-schrijvers en marketeers. Je transformeert complexe en abstracte concepten en uitdagingen in goed gearticuleerde, tastbare oplossingsideeën met een sterke probleemoplossende mentaliteit en vakmanschap.

De ideale kandidaat moet minstens vijf jaar relevante ontwerpervaring hebben in digitale producten, met name in consumentgerichte mobiele en webapplicaties. Je hebt ervaring met multidisciplinair werken teams in iteratieve productontwikkelingscycli, samen met een groot begrip en showcase van productdenken, verhalen vertellen en ontwerpambacht.

Kijk voor meer geweldige vacatures op Silicon Canals Jobs .

Drie geweldige functies bij Klarna om op te solliciteren - Silicon Canals (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5962

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.